افزونه های وردپرس، کاربرد و مزایا

افزونه ها (add on) یا همان پلاگین (Plug In) یک سری برنامه های کمکی و کد های ویژه ای هستند که امکانات بیشتری را در اختیار سایت ما قرار می دهند. هر یک از این افزونه های وردپرس کاربرد و مزایای ویژه خود را دارند. این افزونه ها در حرفه طراحی وب از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. به عنوان مثال یک سایت که با برنامه وردپرس (WordPress) طراحی می شود هسته آن وردپرس است که با زبان PHP کد نویسی شده است.

بنابراین جهت طراحی و بهینه سازی سایت وردپرسی از برنامه های کمکی کوچکتر به نام افزونه های وردپرسی استفاده می شود. شما عزیزان میتوانید افزونه های مد نظر خود را از منوی فروشگاه قالب و افزونه از سایت هاست البرز جستجو و تهیه کنید

“وردپرس نرم افزاری است که به عنوان سیستم مدیریت محتوا محسوب می شود و با زبان برنامه نویسی PHP ایجاد شد.”

 

افزونه ها و کاربرد و ویژگی آنها

امروزه برنامه های مدیریت تولید محتوا با محیط وردپرس بسیار پر طرفدار هستند. برای ایجاد بخش مشخصی از سایت، به عنوان مثال فرم ثبت نام، میتوان از افزونه های وردپرسی ساخت و ایجاد فرم استفاده کرد. در زیر به اختصار در مورد برخی کاربردها و نمونه هایی از آنها توضیحاتی را بیان کردیم. یکی از افزونه های فروشگاه ساز سازگار با محیط تولید محتوای وردپرسی، ووکامرس (WooCommerce) است.

Previous slide
Next slide

توجه: برای برنامه تولید محتوایی همانند وردپرس، افزونه های زیادی ممکن است وجود داشته باشند. از طرفی بعضی از این افزونه ها با هم سازگار ندارند و نصب و اجرای آن بر روی وب سایت تان ممکن است عملکرد سایت را دارای اشکال کند. پس بهتر است همیشه قبل از نصب یا بروز رسانی یک پشتیبان گیری از سایت خود انجام دهید.

در ادامه با کلیک بر روی هر سربرگ (Tab) توضیحاتی در مورد کاربردها و نمونه ای از افزونه ها را مشاهده خواهید کرد.

امنیت
سئو
سرعت
صفحه ساز
فرم ساز
اسلایدر
امنیت

          ,

افزونه هایی چون Wordfence، iThems Security  از جمله افزونه هایی هستند که برای ایجاد تایید ورود دو مرحله ای، ایمن سازی صفحه پنل مدیریت و اسکن کردن فایل ها و افزونه ها جهت نبود بد افزار ها و فایل های آلوده قبل از قرار دادن بر روی سایت به شما کمک می کنند. همچنین All in On WordPress Security افزونه دیگری است که به جهت حجم کم، پنل مدیریت کاربرپسند و بروزرسانی های مداوم خود می تواند در حفظ امنیت سایت موثر باشد.

سئو

        

برنامه های Rank Math و  Yaost Seo دو افزونه وردپرسی برای بهینه سازی سو سایت میتوانند به شما پیشنهاد و راهکار ارائه دهند. مثلا در نرم افزار yaost Seo امکان تعیین کلمات کلیدی و متا متن وجو دارد. همچنین افزونه دیگری به نام AIOSEO که مخفف نام پلاگین سئوساز دیگر وردپرسی به نام  All In On Seo Pake می باشد را به شما معرفی می کنیم.

سرعت

       

همانطور که می دانید سرعت بالا آمدن سایت یا اصطلاحا لود شدن خیلی میتواند رضایت مندی کاربران موثر باشد. معمولا برای افزایش سرعت سایت افزونه های LiteSpeed، WP Rocket و Fastest Cache مورد استفاده بیشتری دارند. عملکرد این افزونه ها به این صورت است که با کش کردن تصاویر و فایل های ویدئویی سرعت لود سایت را در بازدیدهای بعدی بالا نگه می دارد. در نتیجه عاملی  برای سئو بهتر سایت شما محسوب می شوند.

صفحه ساز

      

اصلی ترین افزونه پر کاربرد شما شامل صفحه ساز ها می شوند. توسط این پلاگین ها می توانید صفحات وب سایت خود را بدون کدنویسی و با ساختار کشیدن و رها کردن ایجاد و یا ویرایش کنید. توجه به ویژگی هایی مانند هماهنگی با سئو، واکنش پذیری (Responsive)، سازگاری و ویژگیهایی نظیر قالب های جذاب و یا افت های انیمیشنی میتواند در انتخاب صفحه ساز مهم باشد. نمونه هایی از افزونه های پر کاربرد مانند Elementor، SeedProd، Visual Composer و  Beaver Builder را میتوان نام برد.

فرم ساز

    

گاهی پس از ایجاد صفحه در سایت خود، بخشی از صفحه نیازمند ایجاد فرم می شود. این فرم می توان فرم ثبت نام، نظر سنجی  و یا درج داده های مشخصی باشد. در این زمان است که پلاگین فرم ساز میتواند به شما کمک کند.

اسلایدر

               

نمونه هایی از کاربردی ترین و حرفه ای ترین افزونه های ساخت اسلاید در محتوا ساز وردپرس به نام های Slider Revolution و Soliloquy هستند که جلوی های جذاب به نمایش در آوردن عکس های شما می بخشد. علاوه بر دو افزونه ای که معرفی شد افزونه Smart Slider 3  هم پیشنهاد می شود.

Leave a Reply